<<< Tillbaka

Flyttstädning

Att flyttstäda är ett tidsödande och tungt arbete. När vi hjälper dig med flyttstädning går hela flytten mycket smidigare. Våra veteraner har lång erfarenhet av hushållsnära tjänster och massor av smarta tips för att få bort de ihärdigaste smutsfläckar. Vi anpassar vår flyttstädning efter situation och behov, självklart i samråd med dig som kund. Här följer en generell beskrivning av vad som kan komma att ingå vid flyttstäd.

Detta kan vi bland annat hjälpa dig med:

I köket förbereder du genom att frosta av, och dra ut, kyl och frys. Dra ut spisen från väggen så att vi kommer åt att göra rent under, på sidor och golv. Rengör köksfläktens filter och inuti fläktsystemet.

Våra veteraner kan:

… och mycket annat

 

I badrum/wc kan du förbereda genom att ta bort fronten på ev. badkar. Rengör golvbrunnar och vattenlås själv, eller meddela oss särskilt om du vill ha hjälp med detta.

 

I allrum och sovrum kan vi till exempel:

… och mycket annat

Våra veteraner är inte professionella flyttstädare. Därför lämnar vi en nöjdhetsgaranti. Den går till så här: När arbetet är klart går vi tillsammans igenom åtgärdslistan ovan, punkt för punkt. Har du någon anmärkning på städningen åtgärdar vi omgående detta, och du lämnar sedan ditt godkännande.

Skicka in en intresseanmälan eller ring direkt 0704-22 04 16 så får du en snabb återkoppling från oss.

Vi erbjuder även erfaren hjälp i trädgården, snickerier, fönsterputsning och mycket mer.

Frågor och svar

 • Vad kostar flyttstädning?

  420 kr/tim inklusive moms, för vissa tjänster får du göra Rut-avdrag som sänker med 50 % och du betalar då endast 210 kr/tim.

  Det som kan tillkomma är:

  • Kostnad för material (du får del av våra inköpsrabatter) och ev verktyg.
  • Bilersättning. För resa till och från arbetsplatsen samt resor för materialinköp eller andra inköp tillkommer 4 kr per kilometer, moms ingår.

  Habo VeteranService debiterar per timma och varje påbörjad 15 minutersperiod. Minsta debitering är alltid 1 timma inom Habo kommun, övriga 2 timmar. Vi har inga startavgifter, framkörningsavgifter eller bindningstider. Arbeten utförs enligt överenskommelse på löpande räkning – ej fasta priser.

  Hör av dig till ditt oss för att beskriva projektet – fyll i intresseanmälan eller ring direkt 0704-22 04 16. Vi lämnar gärna kostnadsförslag!

 • Kan jag göra rutavdrag flyttstädning?

  Rutavdraget dig 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du som privatperson renoverar eller bygger om hemma. De flesta snickeriarbeten i bostaden ger möjlighet till rotavdrag. Rådfråga gärna oss om du är osäker på om arbete du vill göra innefattar rotavdrag, men tänk på att som köpare har man alltid det fulla ansvaret för att villkoren för skattereduktion är uppfyllda, då det finns omständigheter som Habo VeteranService inte kan känna till. På Skatteverkets hemsida finns mer information.

 • Hur gör man rutavdrag?

  Den viktigaste delen ät att du meddela Habo VeteranService att du är intresserad av rotavdrag. Det är nämligen inte du som köper tjänsterna som sköter ansökan. Det ansvaret ligger på oss som utför tjänsterna. Vi drar av den delen av arbetskostnaden från fakturan som vi skickar till dig. Om du kan få ett avdrag och hur stort det i så fall blir beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och om du redan har gjort rotavdrag. Alla rotavdrag du gör räknas ihop och får som mest nå 50 000 kronor per år.

 • Behöver jag vara hemma när ni utför arbetet?

  Nej, du måste inte vara hemma när vi utför arbetet. Men det är en fördel om du är tillgänglig på telefon om det skulle dyka upp några frågor under arbetets gång, så att inte arbetet flyter på smidigt.

 • Måste man vara pensionär för att anlita er?

  Nej! Våra kunder är i alla åldrar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är veteraner, dvs avtals- eller ålderspensionärer.

 • Jag är pensionär och intresserad av att jobba extra. Vad gör jag?

  Vi söker hela tiden erfarna veteraner som vill jobba extra på sina villkor.

  Fyll i intresseanmälan under rubriken ”jobba med oss” där du anger vilken erfarenhet du vill dela med dig till de som inte kan eller inte har tid. Klicka här så kommer du direkt till intresseanmälan.