<<< Startsida

Om oss

Habo Veteranservice har varit aktivt sedan 2011 och det har gjort att vi har byggt upp ett stall av skickliga och engagerade Veteraner. Det är yrkesfolk med olika bakgrund och erfarenheter från arbetslivet. Alla våra medarbetare är försäkrade och vi står för lönekostnaderna. Vi arbetar i första hand i Habo, Mullsjö, Bankeryd och Jönköping. Du får hjälp till ett lågt pris av aktiva pensionärer som kan sin sak.

Vi anser att den direkta personliga kontakten är av allra största vikt för ett gott samarbete, ett gott genomfört jobb och en återkommande kundrelation.

Vi har ett aktivt och engagerat miljötänk vilket innebär bl a att vi enbart använder godkända rengöringsmedel.

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Habo Veteranservice jobbar man på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!

 

Mats Werthén

Ägare

0704-22 04 16