<<< Tillbaka

Snickare – bygg

Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma? Vi kan erbjuda hjälp inom bygg, hos oss finns skickliga snickare med många års erfarenhet av olika typer av snickeriarbeten. Om du till exempel inte känner dig helt säker gällande materialinköp eller konstruktioner hjälper vi dig genom hela projektet, från planering av materialinköp till bortforsling av byggavfall. Allt arbete inom bygg sker utifrån ditt önskemål. Vi är aktiva i Habo, Jönköping och Mullsjö med omnejd.

Detta kan vi bland annat hjälpa dig med:

… och mycket annat

Bygg Habo, Jönköping, Mullsjö m.fl.

Vare sig du ska bygga en altan, sätta upp innerväggar eller behöver hjälp med något annat inom bygg kan vi ge dig den hjälpen du behöver. Vår utgångspunkt ligger i Habo men vi arbetar även i Jönköping och Mullsjö med flera.

Skicka in en intresseanmälan eller ring direkt 0704-22 04 16 så får du en snabb återkoppling från oss.

Vi erbjuder även erfaren hjälp i trädgården, med målerihemstädning och mycket mer.

Frågor och svar

 • Vad kostar en snickare?

  Priset är 465 kr/tim inklusive moms. Med Rotavdrag 30 % betalar du endast 325 kr/tim.

  Det som kan tillkomma är:

  • Kostnad för material (du får del av våra inköpsrabatter) och ev verktyg.
  • Bilersättning. För resa till och från arbetsplatsen samt resor för materialinköp eller andra inköp tillkommer 3:50 kr per kilometer, moms ingår.

   

  Habo VeteranService debiterar per timma och varje påbörjad 15 minutersperiod. Minsta debitering är alltid 1 timma inom Habo kommun, övriga 2 timmar. Vi har inga startavgifter, framkörningsavgifter eller bindningstider. Arbeten utförs enligt överenskommelse på löpande räkning – ej fasta priser.

  Hör av dig till ditt oss för att beskriva projektet – fyll i intresseanmälan eller ring direkt 0704-22 04 16. Vi lämnar gärna kostnadsförslag!

 • Kan jag göra Rotavdrag för snickeriarbeten?

  Rotavdraget dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du som privatperson renoverar eller bygger om hemma. De flesta snickeriarbeten i bostaden ger möjlighet till Rotavdrag. Rådfråga gärna oss om du är osäker på om arbete du vill göra innefattar Rotavdrag, men tänk på att som köpare har man alltid det fulla ansvaret för att villkoren för skattereduktion är uppfyllda, då det finns omständigheter som Habo VeteranService inte kan känna till. På Skatteverkets hemsida finns mer information.

 • Hur gör man Rotavdrag?

  Den viktigaste delen ät att du meddela Habo VeteranService att du är intresserad av rotavdrag. Det är nämligen inte du som köper tjänsterna som sköter ansökan. Det ansvaret ligger på oss som utför tjänsterna. Vi drar av den delen av arbetskostnaden från fakturan som vi skickar till dig. Om du kan få ett avdrag och hur stort det i så fall blir beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och om du redan har gjort rotavdrag. Alla rotavdrag du gör räknas ihop och får som mest nå 50 000 kronor per år.

 • Behöver jag vara hemma när ni utför arbetet?

  Nej, du måste inte vara hemma när vi utför arbetet. Men det är en fördel om du är tillgänglig på telefon om det skulle dyka upp några frågor under arbetets gång, så att inte arbetet flyter på smidigt.

 • Måste man vara pensionär för att anlita er?

  Nej! Våra kunder är i alla åldrar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är veteraner, dvs avtals- eller ålderspensionärer.

 • Jag är pensionär och intresserad av att jobba extra. Vad gör jag?

  Vi söker hela tiden erfarna veteraner som vill jobba extra på sina villkor.

  Fyll i intresseanmälan under rubriken ”jobba med oss” där du anger vilken erfarenhet du vill dela med dig till de som inte kan eller inte har tid. Klicka här så kommer du direkt till intresseanmälan.